Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow @ Twitter

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HELP] Problem on the virtualisation Acer e5-523g
#1
Hello,
I am requesting your help. I have an Acer e5-523g, and  I have applied the method with h2ouve mentioned in this forum to activate the amd-v feature, and it worked. But everytime on two, when the system was shutting down, whether intentionally or low battery, the virtualization was going back to deactivate. And I always repeated the same process. Until one day: when I enter in the cmd, everytime I tap “h2ouve -gv vars.txt” or “h2ouve -sv vars_mod.txt” it shows sth like:
 
Now parsing Variable Information...
LoadDeviceDriver fail,
GetLastError=0x2 Failed to get bios data!
Fail to get Variable Information
 
My problem is that I don’t really know what LoadDriverDevice means, and how to make it work.


Attached Files Thumbnail(s)
   
find
quote
#2
This computer refuses the reinitialization of the system and the repair processus is never fully completed, whether it is with an Usb key or using the computer features. reinitializing the bios settings didn't help.
find
quote
#3
Is there any driver related to the bios?
find
quote
#4
Ha ha ha...

Hello,

I've finally found a solution while searching for another version of h2ouve... after hours and days...
find
quote
#5
(10-19-2019, 11:31 AM)EdMkn Wrote: Ha ha ha...

Hello,

I've finally found a solution while searching for another version of h2ouve... after hours and days...

And what was the solution? I have the same problem
find
quote
#6
Basically, I just used another version of H2ouve. And everytime the Bios variables are reverting back, instead of modificating the var.txt, I just keep on using the same vars_mod.txt... I don't know if I made myself clear.
How are we supposed to join attachments when writing a message?
find
quote
#7
(12-04-2019, 05:42 AM)Dobutsu Wrote:
(10-19-2019, 11:31 AM)EdMkn Wrote: Ha ha ha...

Hello,

I've finally found a solution while searching for another version of h2ouve... after hours and days...

And what was the solution? I have the same problem


sorry, I didn't know how to join attachments.
.rar   H2OUVE.rar (Size: 1.4 MB / Downloads: 83)
find
quote
#8
(02-10-2020, 12:10 PM)EdMkn Wrote:
(12-04-2019, 05:42 AM)Dobutsu Wrote:
(10-19-2019, 11:31 AM)EdMkn Wrote: Ha ha ha...

Hello,

I've finally found a solution while searching for another version of h2ouve... after hours and days...

And what was the solution? I have the same problem


sorry, I didn't know how to join attachments.

Hi, thanks for this. Seems this is the same file from here: https://www.geektech.co.nz/how-to-unlock...enovo-y700

I was getting the same error as you. then I realized that it was my antivirus that kept deleting the segwindrvx64.sys file, so that the error happens. Once I turned off real time monitoring from Windows Defender and restored this sys file, it worked like a charm!
find
quote
#9
(12-04-2019, 12:18 PM)EdMkn Wrote: Basically, I just used another version of H2ouve. And everytime the Bios variables are reverting back, instead of modificating the var.txt, I just keep on using the same vars_mod.txt... I don't know if I made myself clear.
How are we supposed to join attachments when writing a message?
Thanks for the solution. I also had a similar issue.

find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Expand chat
Expand chat
Expand chat

To join us in the community live chat, please register or log-in