Bios Mods -The Best BIOS Update and Modification Source

Full Version: [Request] Hp Pavillian a1600n
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
My Pavillian supports up to AMD Athlon 64 X2 5000+, But i have the 5400+ installed.
I can not see the cpu in bios and windows... i can only see it in cpu-z

Link to Bios- http://whp-aus1.cold.extweb.hp.com/pub/s...p35111.exe

Link to pc specs- http://support.hp.com/us-en/product/HP-P...c00757531/
Make and post screenshots of first (CPU) and third (Mainboard) tabs of CPU-Z.
[Image: cpu.png]

[Image: mainboard.png]
I can't see. Edit post!
(05-02-2016, 03:11 PM)DeathBringer Wrote: [ -> ]I can't see. Edit post!

Sorry, Pictures were being strange... good now?
Is it "black edition"?
OK, it's Athlon 64 X2 5400B
(05-02-2016, 03:27 PM)DeathBringer Wrote: [ -> ]Is it "black edition"?
OK, it's Athlon 64 X2 5400B

That is correct
And I need Thread dumps from CPU-Z's text report. I found it here.
Make and post the screenshot of regedit with expanded key HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\0
(05-02-2016, 10:23 PM)DeathBringer Wrote: [ -> ]And I need Thread dumps from CPU-Z's text report. I found it here.
Make and post the screenshot of regedit with expanded key HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\0

[Image: screenshot.png]
OK.
Is it important to show CPU's name as AMD Athlon™ Dual Core Processor 5400B? Or is it enough - AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 5400+?
Pages: 1 2