Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow @ Twitter

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acer M3970 / AMI support for 3rd Gen Ivy Bridge i7-3770
#41
(03-09-2019, 04:55 PM)DeathBringer Wrote: Try to reflash modded BIOS by FPT(Flash Programming Tool).

The ME.bin ?
find
quote
#42
No, full modded BIOS.
find
quote
#43
(03-09-2019, 05:03 PM)DeathBringer Wrote: No, full modded BIOS.

Output success but the text in yellow not sure...
https://i.imgur.com/uVsOkYe.jpg
find
quote
#44
OK. Now try to run MEInfo.
find
quote
#45
(03-10-2019, 02:37 AM)DeathBringer Wrote: OK. Now try to run MEInfo.

Different errors
https://i.imgur.com/PPvGhqp.jpg
find
quote
#46
OK. It looks like ME region's problem. I'll try to fix it.
find
quote
#47
Thumbs Up 
(03-10-2019, 03:11 PM)DeathBringer Wrote: OK. It looks like ME region's problem. I'll try to fix it.

Sounds good.  So I updated everything from windows update, it did push a newer ME driver but still would error on the tool.  I tried a very old Asus AMD 5770 GPU and it actually boots into Windows with that installed... lol.
find
quote
#48
Try to flash my new mod by FPT.
Power off system and disconnect power cord for minute.
Try to boot in Windows. It may take some time.
Then run MEInfo.
find
quote
#49
(03-11-2019, 04:14 AM)DeathBringer Wrote: Try to flash my new mod by FPT.
Power off system and disconnect power cord for minute.
Try to boot in Windows. It may take some time.
Then run MEInfo.

Just coming back to this, I flashed it successfully with FPT.  Waited and reboot, no video output via on-board HDMI.  Should I install the dGPU card?

Not sure if it even is POST, the system is powered I can hear drives spin up/fans/etc. but power LED is not illuminated anymore and don't hear the "single beep".
find
quote
#50
So new mod is useless.
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Expand chat
Expand chat
Expand chat

To join us in the community live chat, please register or log-in