Forum RSS FeedFollow @ TwitterFollow @ Twitter

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EVGA X58 SLI 3 RAID issue
06-29-2012, 09:57 PM,
EVGA X58 SLI 3 RAID issue
Hi everyone,

This is my last resort, after purchasing a new Crucial Adrenaline cache SSD and trying everything to make it work I stumbled onto this guy's post http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?102640-X58-RAID0-and-SSD-cache and I am hoping a modded bios could solve my problem.

What is happening is that when I install the new drive everything goes fine until I reboot for the 3rd time and my system hangs at the "Verifying DMI Pool Data" section prior to loading the windows splash loader thing.

I am using windows 7 and I am hoping to get a bios with the latest intel raid controller drivers loaded in it.

This is the latest version of the EVGA bios http://ftp.ftp.evga.com/bios/E767_83.iso

And I can't figure out where to get an up-to-date version of the intel raid controller rom I need, found something on a german website but I have no idea what it is. Here is a list of tools and if you scroll down you can see some newer Intel Rapid Storage Technology drivers. http://forums.tweaktown.com/gigabyte/30530-latest-overclocking-programs-system-info-benchmarking-stability-tools.html

If anyone can help please let me know, I am at a loss here, Thanks. Specs of my system below.

EVGA X58 SLI3 mobo
Intel core i-7
12gb ram
2x WD caviar 500gb in RAID 0 (boot)
1x Seagate 1TB storage drive
1x Crucial 50gb Adrenaline cache SSD

Login or Register to remove this ad



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Expand chat
Expand chat

To join us in the community live chat, please register or log-in