Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow On Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:


Password:





[-]
Latest Threads
[REQUEST] Lenovo G400 (78CNxxWW) Whiteli...
Last Post: R1CKSO
Today 10:43 PM
» Replies: 75
» Views: 45488
Asus X299 Tuff MARK 2 Bios 3501 mod Requ...
Last Post: Mantix
Today 10:35 PM
» Replies: 2
» Views: 112
[REQUEST] Lenovo Z50-70 & Z40-70 (9BCNxx...
Last Post: temocles0918
Today 10:32 PM
» Replies: 754
» Views: 118002
W701ds whitelist removal, RAID0 TRIM sup...
Last Post: laurenceyu
Today 10:30 PM
» Replies: 0
» Views: 10
[REQUEST] Lenovo Ideapad S410p (89CNxxWW...
Last Post: ivan12mtz
Today 08:56 PM
» Replies: 48
» Views: 12281
Request: UEFI mod Bios for Precision T35...
Last Post: ITronLegends
Today 04:59 PM
» Replies: 48
» Views: 5429
[REQUEST] Eglobal S210H BIOS Unlock
Last Post: erpster9e
Today 02:42 PM
» Replies: 64
» Views: 4547
[Request] Asus G751 G-Sync Unlock
Last Post: Battalon
Today 02:27 PM
» Replies: 15
» Views: 18047
[REQUEST] Asus H87-PLUS
Last Post: Alpha_SKILL_Tapochek
Today 01:08 PM
» Replies: 11
» Views: 2867
[REQUEST] ASUS FX506LU full unlock
Last Post: Sml6397
Today 12:14 PM
» Replies: 54
» Views: 2516
[REQUEST] Lenovo Y50-70 (9ECNxxWW) BIOS ...
Last Post: DarthMaul99
Today 11:54 AM
» Replies: 2268
» Views: 495369
Request for Memory no memory detected er...
Last Post: H@cK_T7910
Today 11:02 AM
» Replies: 6
» Views: 288
Enabling UEFI booting on Dell Inspiron 1...
Last Post: risheek7
Today 10:23 AM
» Replies: 12
» Views: 19015
[REQUEST] Asus ROG Strix GL702ZC BIOS Un...
Last Post: knopix
Today 10:04 AM
» Replies: 114
» Views: 36864
[REQUEST] Lenovo G710 BIOS Whitelist Rem...
Last Post: Dudu2002
Today 09:58 AM
» Replies: 496
» Views: 80483
[Request] ROG Strix G15 Advantage Editio...
Last Post: Virtuon
Today 08:08 AM
» Replies: 56
» Views: 5011
Asus G701VI unlocked BIOS G701VIAS304 Di...
Last Post: BDMaster
Today 07:26 AM
» Replies: 8
» Views: 4292
REQUEST Lenovo v570 modified bios with a...
Last Post: Dudu2002
Today 06:36 AM
» Replies: 1
» Views: 80
[REQUEST] Acer Nitro 5 AN517-51-56YW
Last Post: Dudu2002
Today 04:23 AM
» Replies: 1
» Views: 113
Gateway m-series M-6337 unlock request
Last Post: jace1
Today 04:22 AM
» Replies: 12
» Views: 444

CLEAR COMOS / BIOS CLEAR COMOS / BIOS CHAINTECH MOTHERBOARD CT-7NJL6
#1
PHOENIX – AwardBIOS CMOS Setup Utility
Can clear BIOS. I have disconnected the power moved the jumper to 2-3 for about a minute then back to 1-2 turn back on. I have tried to turn the power off and take the battery out foe a few minutes and put it back in. when I turn the power on CPU fan works the LED flash mode light works on the fount panel. Nothing comes up on the screen. Computer worked fine until until I went into the BIOS and changed the system performance from Optimal to Aggressive.
This is why I am having the problem, I went into the BIOS setup (FREQUENCY/ VOLTAGE CONTROL) and changed 160 MHz to 200MHz and changed the CPU Interface from Optimal to Aggressive
Now all I get is a blank screen. I cannot clear CMOS.
Can anyone HELP
JD
find
quote
#2
(01-28-2010, 09:08 PM)jd6158 Wrote: PHOENIX – AwardBIOS CMOS Setup Utility
Can clear BIOS. I have disconnected the power moved the jumper to 2-3 for about a minute then back to 1-2 turn back on. I have tried to turn the power off and take the battery out foe a few minutes and put it back in. when I turn the power on CPU fan works the LED flash mode light works on the fount panel. Nothing comes up on the screen. Computer worked fine until until I went into the BIOS and changed the system performance from Optimal to Aggressive.
This is why I am having the problem, I went into the BIOS setup (FREQUENCY/ VOLTAGE CONTROL) and changed 160 MHz to 200MHz and changed the CPU Interface from Optimal to Aggressive
Now all I get is a blank screen. I cannot clear CMOS.
Can anyone HELP
JD

Did you try to run the system without the battery at all.
www find
quote
#3
(01-28-2010, 11:07 PM)TheWiz Wrote:
(01-28-2010, 09:08 PM)jd6158 Wrote: PHOENIX – AwardBIOS CMOS Setup Utility
Can clear BIOS. I have disconnected the power moved the jumper to 2-3 for about a minute then back to 1-2 turn back on. I have tried to turn the power off and take the battery out foe a few minutes and put it back in. when I turn the power on CPU fan works the LED flash mode light works on the fount panel. Nothing comes up on the screen. Computer worked fine until until I went into the BIOS and changed the system performance from Optimal to Aggressive.
This is why I am having the problem, I went into the BIOS setup (FREQUENCY/ VOLTAGE CONTROL) and changed 160 MHz to 200MHz and changed the CPU Interface from Optimal to Aggressive
Now all I get is a blank screen. I cannot clear CMOS.
Can anyone HELP
JD

Did you try to run the system without the battery at all.

Yes I tried that
find
quote
#4
try resetting the system with home or insert keys (try both of them separately) while it's turned on.
try removing the battery and keeping the system power disconnected for about an hour
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)