Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow On Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:


Password:





[-]
Latest Threads
REQUEST Lenovo v570 modified bios with a...
Last Post: Skopkyn
Today 04:56 AM
» Replies: 0
» Views: 12
[REQUEST] Acer Nitro 5 AN517-51-56YW
Last Post: Dudu2002
Today 04:23 AM
» Replies: 1
» Views: 58
Gateway m-series M-6337 unlock request
Last Post: jace1
Today 04:22 AM
» Replies: 12
» Views: 388
Fujitsu Celsius R930 (D3118-A2) unlocked...
Last Post: qix67
Today 04:05 AM
» Replies: 17
» Views: 3645
[REQUEST] ASUS FX506LU full unlock
Last Post: metalal
Today 03:06 AM
» Replies: 55
» Views: 2333
Packard Bell EasyNote TS45 HR
Last Post: metalal
Today 02:00 AM
» Replies: 11
» Views: 324
[REQUEST] Hp Envy 17-j178ca
Last Post: Maxinator500
Yesterday 10:51 PM
» Replies: 1
» Views: 113
[REQUEST] Lenovo Thinkpad W701ds BIOS Un...
Last Post: laurenceyu
Yesterday 09:49 PM
» Replies: 1
» Views: 80
[REQUEST] Asus ROG Strix GL702ZC BIOS Un...
Last Post: genius239
Yesterday 09:29 PM
» Replies: 113
» Views: 36691
[REQUEST] Lenovo Yoga 2 Pro (76CNxxWW) W...
Last Post: Razard
Yesterday 08:36 PM
» Replies: 982
» Views: 243423
[REQUEST] Lenovo G710 BIOS Whitelist Rem...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 02:47 PM
» Replies: 494
» Views: 80280
[REQUEST] Lenovo Thinkpad X240 (GIETxxWW...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 02:43 PM
» Replies: 40
» Views: 11736
[REQUEST] Lenovo G400 (78CNxxWW) Whiteli...
Last Post: R1CKSO
Yesterday 01:10 PM
» Replies: 74
» Views: 45451
[REQUEST] Lenovo T440(S) (GJETxxWW) Whit...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 12:48 PM
» Replies: 505
» Views: 102094
[REQUEST] Lenovo G400S (7BCNxxWW) Whitel...
Last Post: R1CKSO
Yesterday 12:45 PM
» Replies: 213
» Views: 45489
[REQUEST] Toshiba Satellite S50-B-151 BI...
Last Post: bone5559
Yesterday 11:33 AM
» Replies: 22
» Views: 770
[Help/Request]PCIE MLC SSD not working o...
Last Post: HERB
Yesterday 09:49 AM
» Replies: 0
» Views: 75
[REQUEST] Lenovo Thinkpad Edge E440 & E5...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 06:44 AM
» Replies: 204
» Views: 54869
Asus X299 Tuff MARK 2 Bios 3501 mod Requ...
Last Post: genius239
Yesterday 06:02 AM
» Replies: 1
» Views: 98
[REQUEST] Lenovo Ideapad 330S-15ARR (7WC...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 03:09 AM
» Replies: 18
» Views: 1850

CLEAR COMOS / BIOS CLEAR COMOS / BIOS CHAINTECH MOTHERBOARD CT-7NJL6
#1
PHOENIX – AwardBIOS CMOS Setup Utility
Can clear BIOS. I have disconnected the power moved the jumper to 2-3 for about a minute then back to 1-2 turn back on. I have tried to turn the power off and take the battery out foe a few minutes and put it back in. when I turn the power on CPU fan works the LED flash mode light works on the fount panel. Nothing comes up on the screen. Computer worked fine until until I went into the BIOS and changed the system performance from Optimal to Aggressive.
This is why I am having the problem, I went into the BIOS setup (FREQUENCY/ VOLTAGE CONTROL) and changed 160 MHz to 200MHz and changed the CPU Interface from Optimal to Aggressive
Now all I get is a blank screen. I cannot clear CMOS.
Can anyone HELP
JD
find
quote
#2
(01-28-2010, 09:08 PM)jd6158 Wrote: PHOENIX – AwardBIOS CMOS Setup Utility
Can clear BIOS. I have disconnected the power moved the jumper to 2-3 for about a minute then back to 1-2 turn back on. I have tried to turn the power off and take the battery out foe a few minutes and put it back in. when I turn the power on CPU fan works the LED flash mode light works on the fount panel. Nothing comes up on the screen. Computer worked fine until until I went into the BIOS and changed the system performance from Optimal to Aggressive.
This is why I am having the problem, I went into the BIOS setup (FREQUENCY/ VOLTAGE CONTROL) and changed 160 MHz to 200MHz and changed the CPU Interface from Optimal to Aggressive
Now all I get is a blank screen. I cannot clear CMOS.
Can anyone HELP
JD

Did you try to run the system without the battery at all.
www find
quote
#3
(01-28-2010, 11:07 PM)TheWiz Wrote:
(01-28-2010, 09:08 PM)jd6158 Wrote: PHOENIX – AwardBIOS CMOS Setup Utility
Can clear BIOS. I have disconnected the power moved the jumper to 2-3 for about a minute then back to 1-2 turn back on. I have tried to turn the power off and take the battery out foe a few minutes and put it back in. when I turn the power on CPU fan works the LED flash mode light works on the fount panel. Nothing comes up on the screen. Computer worked fine until until I went into the BIOS and changed the system performance from Optimal to Aggressive.
This is why I am having the problem, I went into the BIOS setup (FREQUENCY/ VOLTAGE CONTROL) and changed 160 MHz to 200MHz and changed the CPU Interface from Optimal to Aggressive
Now all I get is a blank screen. I cannot clear CMOS.
Can anyone HELP
JD

Did you try to run the system without the battery at all.

Yes I tried that
find
quote
#4
try resetting the system with home or insert keys (try both of them separately) while it's turned on.
try removing the battery and keeping the system power disconnected for about an hour
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)