Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow On Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:


Password:





[-]
Latest Threads
Advenced options insydeh20 rev 3.5
Last Post: MDJ
Today 10:35 AM
» Replies: 0
» Views: 10
ASUS RAMPAGE III EXTREME BIOS - V1601 - ...
Last Post: DEza
Today 09:42 AM
» Replies: 219
» Views: 137888
[Request] HP/Compaq NX9600/zd8000/X6000 ...
Last Post: k24a1
Today 09:33 AM
» Replies: 19
» Views: 456
[REQUEST] BIOS Unlock ASUS X550IK / K550...
Last Post: genius239
Today 09:31 AM
» Replies: 27
» Views: 1896
[REQUEST] Eglobal S210H BIOS Unlock
Last Post: genius239
Today 09:19 AM
» Replies: 116
» Views: 12446
[REQUEST] BIOS Unlock/Mod Lenovo ST50 Th...
Last Post: code
Today 08:28 AM
» Replies: 0
» Views: 33
[REQUEST] Lenovo Y50-70 (9ECNxxWW) BIOS ...
Last Post: Dudu2002
Today 08:12 AM
» Replies: 2307
» Views: 548595
Dell VESA mode 103 conflict.
Last Post: William P
Today 08:03 AM
» Replies: 2
» Views: 4563
Request Asus ROG Strix G15 G513IM-HN002 ...
Last Post: Oblivious
Today 06:14 AM
» Replies: 1
» Views: 176
[REQUEST] GL504GS BIOS unlock
Last Post: genius239
Today 01:34 AM
» Replies: 59
» Views: 14026
[REQUEST] Lenovo Y50-70 (9ECNxxWW) White...
Last Post: ivladut94
Yesterday 06:05 PM
» Replies: 1913
» Views: 331449
[REQUEST] Asus VivoBook K56CM BIOS Unloc...
Last Post: William.Hunting
Yesterday 03:58 PM
» Replies: 12
» Views: 2350
[REQUEST] Lenovo V580(c) (H1ETxxWW) Whit...
Last Post: salador
Yesterday 03:31 PM
» Replies: 626
» Views: 110859
Acer Aspire 7750G Restart Loop after cha...
Last Post: DrAether
Yesterday 02:51 PM
» Replies: 5
» Views: 145
[REQUEST] Sony VAIO SVE-151 & SVE-171 (R...
Last Post: Andros33
Yesterday 10:50 AM
» Replies: 52
» Views: 29721
[REQUEST] HP Erica6 AMI bios 8906 vF.03
Last Post: qrwvsofnbvsidof
Yesterday 09:37 AM
» Replies: 22
» Views: 3289
[Request] HP Probook 4540S Whitelist Rem...
Last Post: YUG
Yesterday 09:12 AM
» Replies: 19
» Views: 10029
[REQUEST] Acer Aspire V5-131 & V5-171 BI...
Last Post: luizrbtm
Yesterday 07:19 AM
» Replies: 172
» Views: 33817
[REQUEST] Lenovo B5400 (J7ETxxWW) Whitel...
Last Post: floraflora
Yesterday 05:29 AM
» Replies: 128
» Views: 25720
Lenovo Ideapad l340-15api BIOS Unlock Re...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 05:20 AM
» Replies: 1
» Views: 108

[REQUEST] ASUS ROG GL504GM BIOS unlock
#1
Hey, would anyone help how to enable ram xmp profile with this laptop? I don't really wanna hassle with unlocking the bios, but if it's necessary then it's fine for me. Big Grin
find
quote
#2
Hello. My Asus ROG GL504GM recently installed a BIOS update(v314) by accident and now I can't undervolt in Throttlestop. I can't find the older BIOS that still allows undervolting on the Asus website so I am requesting a bios mod. The direct DL link of the BIOS from Asus is https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/Gamin...MAS314.zip

Which tool do I use to dump my bios?

I will report back after I flash the custom bios Smile Thanks.

I uploaded my bios dump to
find
quote
#3
@Cone
1. Your mod was done.

2. After flashing mod successfully and get the menus unlocked , gointo new advance tab >> Power & Performance >> CPU - Power Management Control >> CPU Lock Configuration ,then disable "CFG Lock" and "Overclocking Lock" to activate ThrottleStop.

My page>>>click
My bios unlock >>> click
donate me >>>click


find
quote
#4
@genius239

Your bios mod works flawlessly. I can undervolt in throttlestop now.

I have a few questions:
1. Do I need to change the setup_var back to 0x1 in grub?
2. Can I flash the stock bios back using asus ezflash?
3. Can I show the bios on my second monitor connected to the nvidia gpu via HDMI? I see this option at Chipset > System Agent(SA)\Configuration\Graphic Configuration\Primary Display? This chipset tab cannot be found in stock bios.

Thanks again Smile
find
quote
#5
@Cone

1. Revert or not has no effect.

2. Yes ,you can or you can roll back to stock by flash your dump.

3. Sorry , I don't know as i'm not a laptop user ,i'm only a normal bios modder. But i think options Primary Display is not related with connect to external monitor. If you still don't know how to clear cmos on this machine ,please don't easily adjust options regard of graphic configuration ,it may get a black screen.

My page>>>click
My bios unlock >>> click
donate me >>>click


find
quote
#6
@genius239

Thanks for answering. Do you think clearing reset will reset the primary display setting? If that is the case I am willing to experiment around.

Can anyone confirm this?
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 3 Guest(s)