Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow On Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:


Password:





[-]
Latest Threads
[Request] Adding 7th Gen CPU support to ...
Last Post: Mamouth_74
Today 09:21 AM
» Replies: 0
» Views: 0
Clevo P775TM1-G BIOS
Last Post: kayback
Today 08:16 AM
» Replies: 159
» Views: 53643
[DONE] Fully unlocked bios - Lenovo Idea...
Last Post: Alpha_SKILL_Tapochek
Today 07:22 AM
» Replies: 27
» Views: 21060
[REQUEST] Acer Nitro 5 AN515-54 BIOS Unl...
Last Post: Dudu2002
Today 04:55 AM
» Replies: 105
» Views: 20875
[REQUEST] Lenovo IdeaPad S300 (6DCNxxWW)...
Last Post: Dudu2002
Today 04:53 AM
» Replies: 41
» Views: 10952
[REQUEST] Lenovo E49 (3464-AA6) Whitelis...
Last Post: dacianpeng
Today 02:13 AM
» Replies: 1
» Views: 734
[REQUEST] Medion Akoya E1318T BIOS Unloc...
Last Post: mikrostart
Yesterday 07:06 PM
» Replies: 7
» Views: 4002
Bios Mod Clevo ws230ss
Last Post: dnx123
Yesterday 06:49 PM
» Replies: 0
» Views: 0
[REQUEST] Lenovo B590 (H1ETxxWW) Whiteli...
Last Post: Amaruck
Yesterday 06:24 PM
» Replies: 919
» Views: 272382
[REQUEST] Lenovo G50-80 (B0CNxxWW) White...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 03:58 PM
» Replies: 104
» Views: 27411
HP omen 17-w202ng InsydeH20 F.54 unlock ...
Last Post: Jonni275
Yesterday 03:05 PM
» Replies: 0
» Views: 0
I want to remove wifi whitelist Laptop S...
Last Post: taocharanyu
Yesterday 02:41 PM
» Replies: 0
» Views: 0
[REQUEST] Lenovo ThinkPad L420 & L520 (8...
Last Post: Maxinator500
Yesterday 11:22 AM
» Replies: 19
» Views: 10641
[REQUEST] Bios Unlock Asus ROG GL552VW
Last Post: Szebike
Yesterday 07:24 AM
» Replies: 203
» Views: 59313
[REQUEST] Dell Inspiron 15 5548 BIOS Unl...
Last Post: WillingMost7
Yesterday 07:07 AM
» Replies: 8
» Views: 5812
TerraMaster F2-220 Bios
Last Post: Voigoth
Yesterday 03:07 AM
» Replies: 1
» Views: 0
[REQUEST] Lenovo Thinkpad X240 (GIETxxWW...
Last Post: Dudu2002
02-02-2023 06:08 PM
» Replies: 44
» Views: 15807
[REQUEST] Lenovo Y50-70 (9ECNxxWW) BIOS ...
Last Post: Dudu2002
02-02-2023 05:01 PM
» Replies: 2350
» Views: 628071
[Request] Adding 7th Gen CPU support to ...
Last Post: xDJoelDx
02-02-2023 04:40 PM
» Replies: 4
» Views: 0
[REQUEST] Lenovo Thinkpad T420s (8CETxxW...
Last Post: Niemand
02-02-2023 03:15 PM
» Replies: 205
» Views: 71819

[REQUEST] Gigabyte Aorus 15G KC BIOS unlock (FB07)
#11
(10-08-2021, 10:58 AM)genius239 Wrote: @Tomolinooo

Yes, you can. Disable Secure boot is only in order to let we can access uefi environment, if now you didn't need go to uefi anymore ,you could revert it.
Ok man. And sorry. I have one, this time really, last question. I heard that with modded bios you shouldn't use Mux switch to change between integrated and discrete GPU because you can brick the laptop. Is that correct?
find
quote
#12
Not all of right. But on your laptop you can't switch them or disable integrated gpu ,or you will get a black screen. You can going to new Advanced tab=>Switchable Graphics=>SG Mode Select ,you can see it only has Muxless mode ,so it means all graphic signals are output through integrated gpu(cpu). So as long as you disable integrated gpu ,you must get blackscreen.
You should know some high-end laptop can switch igup or dgpu ,but yours can't ,so don;t try it easily.

Below is i knew information.
Normal laptops:
NVIDIA Optimus Muxless ,graphic signal output through integrate graphic(cpu). Because it didn't design extra individual output circuit ,so it can save motherboard design cost.

More expensive laptops:
NVIDIA Optimus Muxed , you can individually switch igpu or dgpu to
hdmi out or monitor ,and you can individually close the dgpu else.

Some high-end laptops only has design dgpu(NVIDIA graphic) output.

find
quote
#13
Hi, please help me, unlock BIOS in my 15G KC?
find
quote
#14
Jon_00

Test the steps from #2 ,if you can access the Grub environment successfully. Then make a bios dump with this tool then attach the file. I would try to check and edit it.

find
quote
#15
(10-30-2021, 10:56 AM)genius239 Wrote: Jon_00

Test the steps from #2 ,if you can access the Grub environment successfully. Then make a bios dump with this tool then attach the file. I would try to check and edit it.
I could not make a

I could not make a dump from DOS, because I get error 201. Therefore, I dumped in windows 10. And I got a dump file and this error is like in the picture.
Link BIOS dump:https://drive.google.com/file/d/18XfLY2q3u6mIj5j1F_C1nVieoYx0HHuf/view?usp=sharing


Attached Files Thumbnail(s)
   
find
quote
#16
@Jon_00

1. Run dump.bat as administrator to dump bios is under windows environment ,why did you run it in dos?

2. I only want to know if you can access Grub environment successfully , like #4.

find
quote
#17
(10-31-2021, 07:50 AM)genius239 Wrote: @Jon_00

1. Run dump.bat as administrator to dump bios is under windows environment ,why did you run it in dos?

2. I only want to know if you can access Grub environment successfully , like #4.


Yes I got a dump in windows. And attached your a link to it.
Yes i can boot into GRUB


Attached Files Thumbnail(s)
   
find
quote
#18
@Jon_00

Try this mod then respond to the result. Please follow my instruction and use i provided Grub version to re-flash mod ,don't do unnecessary things.(This mod is only for Jon_00's machine )

find
quote
#19
(10-31-2021, 09:05 AM)genius239 Wrote: @Jon_00

Try this mod then respond to the result. Please follow my instruction and use i provided Grub version to re-flash mod ,don't do unnecessary things.(This mod is only for Jon_00's machine )

Hurray, everything was great, a lot of functions were opened, the memory began to work at 3200 MHz. Thank you, I will definitely thank you. What about new versions of BIOS? Is it possible to install the same mod?


Attached Files Thumbnail(s)
   
find
quote
#20
@Jon_00
No ,you can't. You need to create a new mod again.
Because you can't sure the menu structure,variable store or version number the same between two bios ,it may mess the bios up ,or let the system crash. Most likely happen is when you enter to bios ,it will freezen.

find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)