Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow @ Twitter

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[REQUEST] 775i65g Wolfdale
#11
I've updated microcode only.
find
quote
#12
(09-20-2016, 12:47 PM)DeathBringer Wrote: I've updated microcode only.

I flashed the BIOS just now. Still works with E7300, but the E7600 won't post still.
find
quote
#13
So you need BSEL Mod to change FSB to 800 Mhz and then overclock it to 1066 Mhz. You need connect BSEL1 to Vcc.

[Image: 333400.jpg]

At first test it on your E7300.
find
quote
#14
Really don't works with E7600? :o I
I had the rev 2.0 and the E7600 worked, maybe thanks to a mod bios, which I no longer find.
I just got rev 3.0 and I thought it worked, and in fact nothing happens. What can I do?  Sad
find
quote
#15
(07-08-2017, 11:49 AM)Ultor Wrote: What can I do? 
Nothing else. Reread this topic.
find
quote
#16
Don't works with inserted agp video card. Start cpu fan but black screen.
find
quote
#17
Did you disable Vt-x before CPU changing?
find
quote
#18
How can I disable VT-x? The screen is black.
I must use bios mod? It is no longer downloadable.
find
quote
#19
1. Install supported CPU
2. Boot and disable VT-x.
3. Save & Exit. Power off.
4. Install E7600
5. Try to boot up.
P.S. My old mod was senseless.
find
quote
#20
Hi dear, the mobo works with P4 cpu but I can't find VT-x in the bios. And now?
P.S. I think this cpu don't support vt-x tecnology.
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Expand chat
Expand chat
Expand chat

To join us in the community live chat, please register or log-in