Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow On Facebook

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:


Password:





[-]
Latest Threads
[REQUEST] Lenovo G400 (78CNxxWW) Whiteli...
Last Post: ForTheKop
Today 09:38 PM
» Replies: 82
» Views: 53045
Bricked Lenovo E530 during BIOS update
Last Post: roughpapers
Today 09:33 PM
» Replies: 3
» Views: 0
[Request] Lenovo P580 Whitelist Removal
Last Post: paki
Today 07:51 PM
» Replies: 179
» Views: 39118
[Request] Adding 7th Gen CPU support to ...
Last Post: xDJoelDx
Today 05:30 PM
» Replies: 0
» Views: 0
[REQUEST/HELP] HP Prodesk 600 G2 SFF
Last Post: inguerreroca
Today 07:56 AM
» Replies: 0
» Views: 0
[READ FIRST] Access Advanced settings th...
Last Post: tohichok
Yesterday 10:53 AM
» Replies: 422
» Views: 553673
[REQUEST] Lenovo T440(S) (GJETxxWW) Whit...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 06:29 AM
» Replies: 565
» Views: 144697
[Success] [Bios Mod] Dell XPS L321X EFI ...
Last Post: Maxinator500
Yesterday 02:55 AM
» Replies: 14
» Views: 0
[REQUEST] Maingear Vector Pro 17 AMD BIO...
Last Post: razercortex
01-29-2023 09:38 PM
» Replies: 16
» Views: 1191
[REQUEST] Whitelist Removal Lenovo L440
Last Post: Dudu2002
01-29-2023 06:14 PM
» Replies: 166
» Views: 43522
[REQUEST] Samsung NP-R560-AS03 unlock pl...
Last Post: LordSven
01-29-2023 06:07 PM
» Replies: 0
» Views: 0
[REQUEST] Lenovo G580 (5ECNxxWW) Whiteli...
Last Post: Dudu2002
01-29-2023 02:52 PM
» Replies: 2138
» Views: 520365
Remove white list HP Probook 4740s
Last Post: edvard69
01-29-2023 02:50 PM
» Replies: 2
» Views: 183
[REQUEST] Lenovo Thinkpad W540 (GNETxxWW...
Last Post: Dudu2002
01-29-2023 01:24 PM
» Replies: 48
» Views: 15642
[REQUEST] Lenovo IdeaPad U330, U430 & U5...
Last Post: Dudu2002
01-29-2023 01:17 PM
» Replies: 477
» Views: 103737
[REQUEST] Change Bios bootlogo for Lenov...
Last Post: ZigmaS
01-29-2023 12:04 PM
» Replies: 0
» Views: 0
acer aspire 5920g bios request
Last Post: Remdale
01-29-2023 09:32 AM
» Replies: 17
» Views: 10872
Asus GL702VM Unlocking Menus
Last Post: Bastardo
01-29-2023 07:48 AM
» Replies: 97
» Views: 34477
Need BIOS for ASUS GL10CS
Last Post: Viktorian
01-29-2023 02:45 AM
» Replies: 0
» Views: 0
HP MCP61PM-HM (Nettle2) 5.27 With Unlock...
Last Post: TheWiz
01-28-2023 09:29 PM
» Replies: 870
» Views: 697175

[REQUEST] Gigabyte Aorus 15G KC BIOS unlock (FB07)
#11
(10-08-2021, 10:58 AM)genius239 Wrote: @Tomolinooo

Yes, you can. Disable Secure boot is only in order to let we can access uefi environment, if now you didn't need go to uefi anymore ,you could revert it.
Ok man. And sorry. I have one, this time really, last question. I heard that with modded bios you shouldn't use Mux switch to change between integrated and discrete GPU because you can brick the laptop. Is that correct?
find
quote
#12
Not all of right. But on your laptop you can't switch them or disable integrated gpu ,or you will get a black screen. You can going to new Advanced tab=>Switchable Graphics=>SG Mode Select ,you can see it only has Muxless mode ,so it means all graphic signals are output through integrated gpu(cpu). So as long as you disable integrated gpu ,you must get blackscreen.
You should know some high-end laptop can switch igup or dgpu ,but yours can't ,so don;t try it easily.

Below is i knew information.
Normal laptops:
NVIDIA Optimus Muxless ,graphic signal output through integrate graphic(cpu). Because it didn't design extra individual output circuit ,so it can save motherboard design cost.

More expensive laptops:
NVIDIA Optimus Muxed , you can individually switch igpu or dgpu to
hdmi out or monitor ,and you can individually close the dgpu else.

Some high-end laptops only has design dgpu(NVIDIA graphic) output.

find
quote
#13
Hi, please help me, unlock BIOS in my 15G KC?
find
quote
#14
Jon_00

Test the steps from #2 ,if you can access the Grub environment successfully. Then make a bios dump with this tool then attach the file. I would try to check and edit it.

find
quote
#15
(10-30-2021, 10:56 AM)genius239 Wrote: Jon_00

Test the steps from #2 ,if you can access the Grub environment successfully. Then make a bios dump with this tool then attach the file. I would try to check and edit it.
I could not make a

I could not make a dump from DOS, because I get error 201. Therefore, I dumped in windows 10. And I got a dump file and this error is like in the picture.
Link BIOS dump:https://drive.google.com/file/d/18XfLY2q3u6mIj5j1F_C1nVieoYx0HHuf/view?usp=sharing


Attached Files Thumbnail(s)
   
find
quote
#16
@Jon_00

1. Run dump.bat as administrator to dump bios is under windows environment ,why did you run it in dos?

2. I only want to know if you can access Grub environment successfully , like #4.

find
quote
#17
(10-31-2021, 07:50 AM)genius239 Wrote: @Jon_00

1. Run dump.bat as administrator to dump bios is under windows environment ,why did you run it in dos?

2. I only want to know if you can access Grub environment successfully , like #4.


Yes I got a dump in windows. And attached your a link to it.
Yes i can boot into GRUB


Attached Files Thumbnail(s)
   
find
quote
#18
@Jon_00

Try this mod then respond to the result. Please follow my instruction and use i provided Grub version to re-flash mod ,don't do unnecessary things.(This mod is only for Jon_00's machine )

find
quote
#19
(10-31-2021, 09:05 AM)genius239 Wrote: @Jon_00

Try this mod then respond to the result. Please follow my instruction and use i provided Grub version to re-flash mod ,don't do unnecessary things.(This mod is only for Jon_00's machine )

Hurray, everything was great, a lot of functions were opened, the memory began to work at 3200 MHz. Thank you, I will definitely thank you. What about new versions of BIOS? Is it possible to install the same mod?


Attached Files Thumbnail(s)
   
find
quote
#20
@Jon_00
No ,you can't. You need to create a new mod again.
Because you can't sure the menu structure,variable store or version number the same between two bios ,it may mess the bios up ,or let the system crash. Most likely happen is when you enter to bios ,it will freezen.

find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)