Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow On Facebook

Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:


Password:





[-]
Latest Threads
[Request] Zotac Magnus One AMI Bios unlo...
Last Post: igor244
Today 01:52 PM
» Replies: 53
» Views: 5867
ASUS RAMPAGE III EXTREME BIOS - V1601 - ...
Last Post: DEza
Today 12:37 PM
» Replies: 224
» Views: 159431
I need update latest agesa rs690
Last Post: DeathBringer
Today 11:41 AM
» Replies: 15
» Views: 693
[Request] Lenovo Edge 15 80K9
Last Post: nastysimon
Today 09:26 AM
» Replies: 0
» Views: 41
[REQUEST] Lenovo B590 (H9ETxxWW) Whiteli...
Last Post: PanHazok
Today 05:52 AM
» Replies: 790
» Views: 147081
[Request] Update BIOS GA-AB350M-G3
Last Post: j.bisous
Today 03:04 AM
» Replies: 0
» Views: 68
Tools to mod DV6-3000 series
Last Post: islander
Yesterday 07:13 PM
» Replies: 0
» Views: 83
[REQUEST] Bios mod for Lenovo s440
Last Post: Dudu2002
Yesterday 02:18 PM
» Replies: 8
» Views: 3626
Unlock BIOS HP 250 G8 (27J99EA)
Last Post: GreeceDrummer
Yesterday 09:38 AM
» Replies: 0
» Views: 129
[REQUEST] Lenovo X200
Last Post: morgantech
Yesterday 09:31 AM
» Replies: 12
» Views: 12682
[REQUEST] Acer Aspire E5-571(G) BIOS unl...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 02:58 AM
» Replies: 270
» Views: 78306
[REQUEST] HP 6300 PRO SFF ~ DVMT setting...
Last Post: poorcoin
Yesterday 02:54 AM
» Replies: 0
» Views: 112
[REQUEST] Acer Predator Helios 300 PH315...
Last Post: rtmzera
06-25-2022 06:38 PM
» Replies: 23
» Views: 5766
[WORKING] Asus P8Z77-V: NVMe BOOT Suppor...
Last Post: Noxon
06-25-2022 03:50 PM
» Replies: 16
» Views: 19901
Clevo P775TM1-G BIOS
Last Post: piermario67riva
06-25-2022 03:26 PM
» Replies: 138
» Views: 47628
TOSHIBA QOSMIO G50 Need help modding bio...
Last Post: DeathBringer
06-25-2022 02:32 PM
» Replies: 18
» Views: 504
[REQUEST] Lenovo Thinkpad X240 (GIETxxWW...
Last Post: Dudu2002
06-25-2022 06:41 AM
» Replies: 391
» Views: 106486
[REQUEST] Lenovo G580 (5ECNxxWW) Whiteli...
Last Post: andreafis
06-25-2022 04:08 AM
» Replies: 2087
» Views: 489418
[REQUEST] Acer Nitro 5 AN515-56 BIOS Unl...
Last Post: Dudu2002
06-25-2022 03:45 AM
» Replies: 3
» Views: 368
[REQUEST] Lenovo G580 (62CNxxWW) Whiteli...
Last Post: nayan
06-24-2022 08:00 PM
» Replies: 828
» Views: 219296

Lenovo Z580 BIOS Mod V3.1 FINAL [02/07] [DOWNLOAD]
#51
Sorry, I don't quite understand, is the card being detected in windows in device manager? You may need to install drivers for your wlan card

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#52
Try this Tricks :

https://www.bios-mods.com/forum/Thread-R...6#pid85816

Let me know
Regards

[size=undefined]Your Brain [/size]. . . . It's the best tool U can use ! Wink
[size=undefined]Don't FLASH the Bios Mod if You get a Size Alert, You risk a Brick !!! [/size]
Donate to me for my work, click here BDM
find
quote
#53
(07-11-2015, 03:02 AM)BDMaster Wrote: Try this Tricks :

https://www.bios-mods.com/forum/Thread-R...6#pid85816

Let me know
Regards

Yes that did it.Thanks
find
quote
#54
I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?
find
quote
#55
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#56
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
find
quote
#57
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#58
(07-21-2015, 09:18 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

By the way,my laptop is bought in China,is that going to be a problem?
find
quote
#59
(07-21-2015, 09:41 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 09:18 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

By the way,my laptop is bought in China,is that going to be a problem?

No it won't. As long it is a Lenovo Z380/Z480/Z580 it will work.

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#60
(07-21-2015, 09:44 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:41 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 09:18 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote: CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

By the way,my laptop is bought in China,is that going to be a problem?

No it won't. As long it is a Lenovo Z380/Z480/Z580 it will work.

Thanks a lot.
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)