Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow On Facebook

Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:


Password:





[-]
Latest Threads
[REQUEST] Lenovo IdeaPad S340 Whitelist ...
Last Post: raoolio
Today 07:04 PM
» Replies: 0
» Views: 16
[REQUEST] Lenovo B590 (H1ETxxWW) Whiteli...
Last Post: budyy
Today 05:13 PM
» Replies: 869
» Views: 223684
[Request] HP/Compaq NX9600/zd8000/X6000 ...
Last Post: k24a1
Today 04:16 PM
» Replies: 6
» Views: 169
[REQUEST] Lenovo B5400 (J7ETxxWW) Whitel...
Last Post: Dudu2002
Today 02:14 PM
» Replies: 127
» Views: 25247
[Request] Lenovo V370 WiFi whitelist rem...
Last Post: Dudu2002
Today 09:38 AM
» Replies: 24
» Views: 7566
[REQUEST] Dell Wyse 5070 J5005 - unlock ...
Last Post: Maxinator500
Today 08:14 AM
» Replies: 1
» Views: 77
[REQUEST] Lenovo Flex 2-15 (A0CNxxWW) Wh...
Last Post: Dudu2002
Today 05:20 AM
» Replies: 412
» Views: 77853
[REQUEST] Lenovo Yoga 2 Pro (76CNxxWW) W...
Last Post: Dudu2002
Today 03:43 AM
» Replies: 1030
» Views: 271004
[REQUEST] Acer Aspire E5-473(G) BIOS Unl...
Last Post: JosMa
Yesterday 06:07 PM
» Replies: 28
» Views: 7171
HP 30L Moria 3 motherboard
Last Post: k24a1
Yesterday 04:11 PM
» Replies: 1
» Views: 163
[REQUEST] Lenovo ThinkPad X131e (Intel, ...
Last Post: Biostar135
Yesterday 03:07 PM
» Replies: 185
» Views: 36273
[REQUEST] Lenovo B580 (H5ETxxWW) Whiteli...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 02:29 PM
» Replies: 78
» Views: 16851
LGA771 Bios Microcode for HP dc7800 sff
Last Post: jaxs
Yesterday 02:07 PM
» Replies: 135
» Views: 70867
[Request] Lenovo Thinkpad L470 Whitelist...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 11:50 AM
» Replies: 3
» Views: 1281
[REQUEST] Lenovo ThinkPad T450(s) (JBETx...
Last Post: seraphcz
Yesterday 09:23 AM
» Replies: 149
» Views: 50613
WHITELIST REMOVAL REQUEST for bios sp976...
Last Post: basebuddy
Yesterday 08:56 AM
» Replies: 4
» Views: 137
[REQUEST] Acer Predator Helios 300 PH315...
Last Post: Dudu2002
Yesterday 02:39 AM
» Replies: 15
» Views: 3402
[REQUEST] Acer Aspire 5735(Z) & 5335 BIO...
Last Post: emudem
01-19-2022 04:39 PM
» Replies: 64
» Views: 17647
[SOLVED] HP Pavilion ZD8000 BIOS RAM Lim...
Last Post: k24a1
01-19-2022 01:29 PM
» Replies: 52
» Views: 19624
[REQUEST] Lenovo Z50-70 & Z40-70 (9BCNxx...
Last Post: Dudu2002
01-19-2022 12:47 PM
» Replies: 777
» Views: 139361

Lenovo Z580 BIOS Mod V3.1 FINAL [02/07] [DOWNLOAD]
#51
Sorry, I don't quite understand, is the card being detected in windows in device manager? You may need to install drivers for your wlan card

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#52
Try this Tricks :

https://www.bios-mods.com/forum/Thread-R...6#pid85816

Let me know
Regards

[size=undefined]Your Brain [/size]. . . . It's the best tool U can use ! Wink
[size=undefined]Don't FLASH the Bios Mod if You get a Size Alert, You risk a Brick !!! [/size]
Donate to me for my work, click here BDM
find
quote
#53
(07-11-2015, 03:02 AM)BDMaster Wrote: Try this Tricks :

https://www.bios-mods.com/forum/Thread-R...6#pid85816

Let me know
Regards

Yes that did it.Thanks
find
quote
#54
I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?
find
quote
#55
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#56
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
find
quote
#57
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#58
(07-21-2015, 09:18 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

By the way,my laptop is bought in China,is that going to be a problem?
find
quote
#59
(07-21-2015, 09:41 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 09:18 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 08:46 PM)Pinkman Wrote: I have some questions about "CPU Microcode Updated to Rev 1B" and "Native Speedstep Enabled (For MAC OS X)“
My laptop got i5-3230M does it work too and does Speedstep can work in windows?

CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

By the way,my laptop is bought in China,is that going to be a problem?

No it won't. As long it is a Lenovo Z380/Z480/Z580 it will work.

If my mod has helped you, please consider donating via PayPal Smile

https://goo.gl/cVGPLR
find
quote
#60
(07-21-2015, 09:44 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:41 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 09:18 PM)LosSantosPro Wrote:
(07-21-2015, 09:03 PM)Pinkman Wrote:
(07-21-2015, 08:48 PM)LosSantosPro Wrote: CPU Microcode Update - Improves Reliability of the System

Native Speedstep - It is enabled in Windows by default, it simply enables it in the Hackintosh Environment (MAC OS X)

Ok,but on picture is 3210M,my CPU is 3230M,it works too?
Yes, it doesn't matter what CPU is in system

By the way,my laptop is bought in China,is that going to be a problem?

No it won't. As long it is a Lenovo Z380/Z480/Z580 it will work.

Thanks a lot.
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 4 Guest(s)