Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow @ Twitter

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
request: asus p5ld2 deluxe doesn't POST with Conroe
#1
Greetings!

Got subj currently working with Pentium 4 sl7z9, cpuid: 0F43.
Would like to run it with core 2 duo SLA4U, cpuid: 06F6. The mobo doesn't post with it. Tried adding 06F6's microcode to the bios with mmtool - no change.

Needing an advice and/or bios mod.
Attaching original bios.

Thanks!


.rom   LDD0603.ROM (Size: 1 MB / Downloads: 1)
find
quote
#2
Post a screenshot of third (Mainboard) tab of CPU-Z.
find
quote
#3
(06-27-2020, 03:48 PM)DeathBringer Wrote: Post a screenshot of third (Mainboard) tab of CPU-Z.

   
Thanks!
find
quote
#4
This motherboard doesn't support CPU with Conroe core because of old VRM10.
find
quote
#5
Thanks for the info!
I'm going to try a pin-mod according to this thread: http://www.xtremesystems.org/forums/show...MoBo#close
find
quote
#6
(06-29-2020, 05:02 AM)zerthimon Wrote: Thanks for the info!
I'm going to try a pin-mod according to this thread: http://www.xtremesystems.org/forums/show...MoBo#close

The model doesn't have a hardware version supporting Conroe. So ASUS did'n make the newer BIOS to initiate Conroe properly. Adding new CPU microcode won't help. So , IMO , you'll bump into some issues even if your motherboard with pin-mod starts and shows a POST screen.
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Expand chat
Expand chat
Expand chat

To join us in the community live chat, please register or log-in