Forum RSS Feed Follow @ Twitter Follow @ Twitter

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[REQUEST] Asus EX-B250-V7 unhide iGPU configuration
#11
(02-24-2021, 03:47 AM)genius239 Wrote:
(02-24-2021, 12:51 AM)skramv1 Wrote:
(02-23-2021, 10:14 PM)genius239 Wrote:
(02-23-2021, 03:26 PM)skramv1 Wrote:
(02-16-2021, 12:16 PM)genius239 Wrote: It's great !Smile
Hello, can you please help me ? I have exactly the same problem. I have the same bios version like the author. I'm not very familiar with flashing. The asus ez flash supports only .cap files. How can I flash the bios with your modified .rom file ? Is there any utility I can use from windows ? Or is there any way to convert .rom into .cap ? Thanks for help  Idea
Make a bios dump with this tool and attach.
Here it is 

https://katfile.com/y95kkag5nrtv/dump.rom.html
Try this mod and respond the result to me.

https://dropapk.to/iziu4t9kn2sx
Thank you. I will try. The paypal in txt file is yours ? I will donate you if this will be successful
find
quote
#12
(02-24-2021, 03:47 AM)genius239 Wrote:
(02-24-2021, 12:51 AM)skramv1 Wrote:
(02-23-2021, 10:14 PM)genius239 Wrote:
(02-23-2021, 03:26 PM)skramv1 Wrote:
(02-16-2021, 12:16 PM)genius239 Wrote: It's great !Smile
Hello, can you please help me ? I have exactly the same problem. I have the same bios version like the author. I'm not very familiar with flashing. The asus ez flash supports only .cap files. How can I flash the bios with your modified .rom file ? Is there any utility I can use from windows ? Or is there any way to convert .rom into .cap ? Thanks for help  Idea
Make a bios dump with this tool and attach.
Here it is 

https://katfile.com/y95kkag5nrtv/dump.rom.html
Try this mod and respond the result to me.

https://dropapk.to/iziu4t9kn2sx
Working ! You're the real genius! Please confirm the paypal in the txt you send me is yours and you will get small reward.

One more question. Now I can use my primary cpu graphic card. I have other cards connected in the PCIE 16x and PCIE 1x slots. However, if I connect the last card in red PCIE 16x slot (suppose it's primary). It's not working. No graphic signal either from igpu nor from card. Can you help what can be wrong ? I attached some pictures of my bios graphics settings. Thank you !!!
https://katfile.com/whlabl11jpa2/Pictures.rar.html
find
quote


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Expand chat
Expand chat
Expand chat

To join us in the community live chat, please register or log-in